Contact

Gezonde voeding zonder granen

Le Petit Fouilleur kiest Versele-laga als hondenvoer en is één van de verkooppunten.

De beste zorg voor uw hond, daar hoort een gezonde voeding bij. Het juiste voedsel heeft een enorme, positieve invloed op de gezondheid, de levensvreugde en de glanzende vacht van uw dier. Essentiële voedingsstoffen voor uw hond zijn eiwitten, vet, vitamines en mineralen: stoffen die uitvoerig aanwezig zijn in Optilife, het Versele-laga-hondenvoer dat u in ons verkooppunt vindt.

Optilife is een van de weinige producten die granenvrij zijn en uw hond van alle essentiële voedingsstoffen voorzien. Daarom kiezen we bij Le Petit Fouilleurresoluut voor deze voeding voor onze eigen honden en kunt u als baasje bij ons terecht voor de aankoop van dit product.

Le Petit Fouilleur heeft ook een gamma hondensnacks ter beschikking, waarmee u uw dier kan belonen of een smakelijke kauwsnack kan bezorgen. Bij ons vindt u rundspens, rundsoren, strotten en natuurlijk ook de traditionele hondensnoepjes.

Geef uw hond de beste zorg en kies voor Versele-laga voor uw hondenvoer. Een van de verkooppunten vindt u hier in Westerlo, bij Le Petit Fouilleur. Voor meer informatie over onze hondenvoeding kunt u contact met ons opnemen of langskomen op onze fokkerij.