Contact

Bij Le Petit Fouilleur vindt u alles wat u nodig heeft!

Hondenleibanden en nog veel meer!

Le Petit Fouilleur heeft alles wat een toekomstig baasje van één van onze pups nodig heeft. We beperken ons dus niet tot granenvrij voedsel en gehoorzaamheidstrainingen. Bij ons vindt u ook allerlei hondenspeeltjes en accessoires die het leven van een hondeneigenaar een stuk makkelijker maken.

In onze kennel hebben we accessoires ter beschikking voor alle hondenrassen. Zowel onze Duitse herders als alle andere honden vinden bij ons wat ze nodig hebben om vrolijk en veilig de dag door te komen. Kom eens bij ons langs in Westerlo voor uw hondenspeelgoed en kauwspeeltjes, manden, kussens, halsbanden en voerbakken. Onze hondenleibanden zijn bovendien speciaal ontworpen om niet uit uw handen te glijden: geen overbodige luxe als u een Duitse herder de baas moet blijven.

Als hondenfokkers en instructeurs weten we bij Le Petit Fouilleur als geen ander welke speeltjes, hondenleibanden en andere accessoires het beste zijn voor onze dieren. Kom dus zeker eens langs, niet alleen voor gezonde voeding en snacks, maar ook voor al uw hondenaccessoires. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.