Contact

De beste training voor uw dier!

Le Petit Fouilleur: uw hondenkennel in de regio Antwerpen.

De Duitse herders van Le Petit Fouilleur worden met zorg uitgekozen om deel te nemen aan wedstrijden en om nieuwe pups de wereld in te brengen. Daarom vindt u bij ons nesten met veelbelovende en wondermooie pups. In onze hondenkennel in de regio Antwerpen kunt u terecht voor een ongetrainde pup of een oudere hond die volgens de regels van de kunst getraind is in gehoorzaamheid.

Onlangs werden er verschillende puppies geboren. De gelukkige ouders zijn Oxana En Lepetitfouilleur en de vader Pepper Van Evon Kap Karthago. Bij de puppies zitten 8 teefjes en 3 reutjes. Ze zijn beschikbaar voor adoptie vanaf 1 november. 

Le Petit Fouilleur is doorheen zijn lange bestaan specialist geworden in de africhting van Duitse herders en andere hondenrassen. Voor we met het edele ras van de Duitse herder aan de slag gingen, namen we ook Newfoundlanders, Briards en Golden retrievers mee naar gehoorzaamheids- en africhtingswedstrijden. Ook nu kunt u voor de training van deze en andere rassen een beroep doen op Le Petit Fouilleur in Westerlo. Beide zaakvoerders staan als instructeur op het terrein en hebben steeds als doel om uw hond wedstrijdklaar te maken.

Bent u op zoek naar een hondenkennel in Antwerpen waar u terecht kunt voor een Duitse herder-pup of een vakkundige training van uw hond? Dan hebt u bij Le Petit Fouilleur een gepassioneerde fokker gevonden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze honden of onze trainingen.